У Києві обікрали два банкомати – винесли близько 500 тисяч

У Києві обікрали два банкомати – винесли близько 500 тисяч

Укрінформ
У двох районах Києва: вночі - у Святошинському і вдень - у Дарницькому викрали гроші з банкоматів.

У першому випадку пізно вночі спрацювала сигналізація в банкоматі, який розташований у магазині на вулиці Академіка Булаховського у Святошинському районі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Коли за цією адресою прибули працівники охоронної фірми, а згодом і співробітники поліції, вони виявили пошкоджені дверцята банкомату і відсутність чотирьох касет із готівкою. Остаточна сума матеріальних збитків буде встановлена після проведення інвентаризації. За попередніми підрахунками, зловмисники викрали звідти понад 300 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Після того, як правоохоронці поспілкувалися зі свідками цього правопорушення, з’ясувалося, що очевидці бачили біля банкомату, як двоє невідомих у масках та рукавицях із сумками сідали в автомобіль темно-синього кольору і поїхали у невідомому напрямку.

Приблизно аналогічна крадіжка сталася у Дарницькому районі столиці на проспекті Миколи Бажана. Серед білого дня невідомі чоловіки у масках та пов'язках на обличчі спочатку пошкодили камери спостереження, а потім відчинили банкомат, із якого викрали майже 200 тисяч гривень. Після скоєного чоловіки втекли.

В обох випадках слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Столичні правоохоронці проводять розшукові заходи, спрямовані на затримання зловмисників. У поліцейських є підстави вважати, що в обох випадках діяли одні і ті ж люди. Ця інформація перевіряється в рамках розпочатих кримінальних проваджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-