У Києві серед білого дня розстріляли чоловіка в кафе

У Києві серед білого дня розстріляли чоловіка в кафе

Укрінформ
У Києві в одному з кафе на вулиці Курнатовського сталася стрілянина, внаслідок якої 40-річного потерпілого із вогнепальними пораненнями тіла госпіталізували. Нападники з місця події зникли на іномарці чорного кольору.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Попередньо встановлено, що 40-річний киянин відпочивав у кафе на вулиці Курнатовського. Близько 15:00 до приміщення зайшло троє невідомих чоловіків і відразу попрямували до відвідувача. Між чоловіками зав’язалася бійка, у результаті якої киянин отримав вогнепальні поранення тіла. Наразі він перебуває в лікарняному закладі, йому надають необхідну медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

На місці події працюють слідчі та оперативники, з міста події вилучено чотири гільзи та кулю. Речові докази направлені на експертне дослідження. Встановлюються всі обставини та мотиви вчинення правопорушення.

За словами свідків, нападники з місця події зникли на автомобілі Renault чорного кольору. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення їх місця знаходження та затримання.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а відтак розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-