За добу бійці АТО 7 бойовиків ліквідували, ще 9 поранили

За добу бійці АТО 7 бойовиків ліквідували, ще 9 поранили

Укрінформ
За минулу добу в зоні проведення АТО українськими військовими було ліквідовано 7 та поранено 9 бійців незаконних збройних формувань.

Про це заявив речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Минулої доби знищено 7 та поранено 9 окупантів зі складу так званої 7 бригади, 9 полку, 100 бригади з дислокацією в Донецьку, 3 бригади з дислокацією в Горлівці і 11 полку з Макіївки", - сказав Лисенко.

Він зауважив, що двоє поранених бойовиків померли через відмову командира доправити їх до горлівської лікарні.

"Також значних втрат ворог зазнав з так званої 3 окремої мотострілецької бригади противника, бійці якої проводили обстріли наших позицій та намагалися проводити диверсійно-розвідувальні вилазки в районі Зайцевого та Майорська. Зазначимо, що командир так званої 3 бригади відмовився виділити пальне для транспортування поранених бойовиків до горлівської лікарні, через що двоє поранених померли на місці", - додав Лисенко.

Раніше Лисенко розповідав, що у Горлівці та Донецьку пораненими терористами забиті всі лікарні, морги також переповнені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-