Радником Гарбуза став АТОшник Шведов

Радником Гарбуза став АТОшник Шведов

Укрінформ
Віталій Шведов призначений радником голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза.

Інформацію про відповідне розпорядження Гарбуза оприлюднила прес-служба ЛОВЦА на своєму сайті.

«Відповідне розпорядження було підписано головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом. Віталій Шведов – відомий громадський активіст та депутат Лисичанської міської ради, учасник бойових дій. Після початку російської агресії проти нашої країни він був одним із перших, хто став на захист рідної землі», - говориться в повідомленні прес-служби.

До сфери його компетенції належатиме сприяння взаємодії з силовими структурами, волонтерами, громадськими організаціями та ветеранами АТО, а також допомога у вирішенні проблем внутрішньо переміщених осіб.

Шведов після звільнення Лисичанська в липні 2014 року був призначений представником Штабу АТО в цьому місті; в 2015-му очолив військово-цивільну адміністрацію села Троїцького (на лінії розмежування вогню), згодом – військово-цивільну адміністрацію найбільшого на підконтрольній території Луганщини міста Лисичанська.

Під час «губернаторства» Георгія Туки опонував останньому в багатьох питаннях внутрішньої політики. Тому призначення його радником нинішнього очільника області виглядає дещо сенсаційним, з огляду на кадрову політику Гарбуза.

Фото: lisichansk.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-