Рятувальники понад п'ять годин гасили сміттєзвалище у Миколаєві

Рятувальники понад п'ять годин гасили сміттєзвалище у Миколаєві

Укрінформ
У Миколаєві знову горіло сміттєзвалище – цього разу пожежу понад п'ять годин гасили на офіційному полігоні твердих відходів.

Рятувальники понад п'ять годин гасили пожежу на полігоні твердих відходів у Миколаєві

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в Головному управлінні  ДСНС України у Миколаївській області

«6 липня до оперативно-диспетчерської служби ГУ ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про черговий випадок виникнення пожежі сміття на території полігону твердих відходів ТПВКП «Миколаївкомунтранс». Гасіння пожежі суттєво ускладнювалось відсутністю на об’єкті протипожежного вододжерела та огородження території», - йдеться у повідомленні.

Через невжиття дієвих заходів по ліквідації пожежі на початковій стадії та відсутність достатньої кількості спеціальної техніки пожежа швидко розповсюдилася на значну площу та існувала загроза перекидання полум’я на поряд розташований об’єкт по збору біогазу з полігону ТОВ "ЛНК".

Для підвозу води та пересипання сміття грунтом було залучено водовозку, 2 бульдозери та трактор із бочкою. Пожежу повністю ліквідовано лише через 5 годин від початку горіння – о 20.30 вечора.

Варто зазначити, що пожежі сміття на території цього полігону виникають вже не вперше. Остання була всього  тиждень тому. Отож рятувальники не відкидають версію підпалу.

Крім того, за останні 3 тижні тричі горіло несанкціоноване сміттєзвалище в Інгульському районі Миколаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-