В Одесі розблокували доступ на два пляжі

В Одесі розблокували доступ на два пляжі

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі здійснив у вівторок перевірку забезпечення безперешкодного і безкоштовного проходу уздовж берега моря на пляжі у районі Дачі Ковалевського, де торік зніс паркан «Інфоксводоканалу», і в районі 13 станції Великого Фонтану.

Як сказав Саакашвілі журналістам, йому стало відомо, що доступ на пляж у районі  Дачі Ковалевського знову закрито металевим парканом підприємства "Інфоксводоканал", який належить Миколі Злочевському, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ще вчора, 4 липня, доступ до пляжу одеситам був перегороджений високим металевим парканом, але вночі його знесли і вивезли. Як бачите, на бетонному фундаменті залишились тільки рештки спилених металевих стовпів. Очевидно, у власників особняка з басейном із золотими рибками була змога дізнатись про мій намір сюди приїхати. Торік паркан на дорозі до пляжу після мого приїзду був знятий, але на початку сезону паркан знову появився. І стояв би, якби не наш приїзд", - зазначив Саакашвілі.

Наступним об'єктом перевірки Саакашвілі стало паркування у приморській зоні, на 13-й станції Великого Фонтану, де проїзд до пляжу виявився перегороджений шлагбаумом. За проїзд по дорозі до моря автомобілістам доводиться платити по 30 гривень місцевому підприємцю. Хоча паркомата немає, а розміщене неподалік паркування, як вважає Саакашвілі, "зовсім не обладнане, як того вимагає чинне законодавство".

Саакашвілі звернувся до очільника Одеського облУВС Гіоргі Лорткіпанідзе, який його супроводужував, із пропозицією перевірити законність встановленого на шляху до моря шлагбаума та документи, на підставі яких функціонує необладнане належним чином паркування.

Фото: ФБ/Mikheil Saakashvili

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-