На Рівненщині під час спецоперації

На Рівненщині під час спецоперації "Бурштин" обшукали двох голів РДА

Укрінформ
Під час спецоперації "Бурштин" були проведені обшуки в службових кабінетах і домівках двох голів райдержадміністрацій - Сергія Киркевича, який є керівником Дубровицького району, та Миколи Кушніра, який очолює Рокитнівську райдержадміністрацію.

Про це 5 липня під час брифінгу сказав голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Стосовно голів адміністрацій жодних затримань не відбулося, вони знаходяться на робочих місцях.  Наразі головам районів не висунуто жодних звинувачень»,  -  уточнив Муляренко. 

Як повідомляв Укрінформ, 4 липня в Рівному співробітники СБУ спільно з прокуратурою та поліцією викрили «бурштинову мафію» з діючих та колишніх правоохоронців. Були затримані керівники та учасники організованого угруповання, яке «очолювали» заступник прокурора Рівненської області, підполковник контррозвідки місцевого управління СБУ та два колишніх начальники районних відділів поліції. П'ятий організатор - місцевий мешканець, який контролював роботу бригад копачів бурштину, забезпечував зберігання та накопичення «сонячного каменю». Операцією керували безпосередньо на місці голова СБУ Василь Грицак та генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-