У Дніпрі депутат з

У Дніпрі депутат з "тітушками" напав на комунальників та журналістів

Відео
Укрінформ
У Дніпрі депутат міської ради разом із невідомими спортивної зовнішності погрожував фізичною розправою комунальникам та журналістам.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов.

"Ще не встигло вщухнути громадське обурення побиттям депутатом від Опоблоку літньої жінки, як, схоже, у нас в місті знову скандал. Сьогодні в районі 12.00 на працівників комунального підприємства, які приїхали реконструювати клумби біля кафе "Ріо" на Набережній, було скоєно напад", - написав Філатов.

За його словами, мешканці міста неодноразово скаржилися до виконкому міської ради на те, що відвідувачі кафе паркують свої автомобілі в пішохідній зоні і перешкоджають відпочинку громадян.

Комунальними службами було прийнято рішення підняти бордюри, щоб перешкодити проїзду транспорту на тротуар і розширити клумби із зеленими насадженнями.

"В результаті, група спорстменів на чолі з депутатом міської ради Русланом Красновим, сином іншого депутата міськради і кандидата в депутати до Верховної Ради Загіда Краснова, погрожуючи фізичною розправою бейсбольними битами напала на комунальників і журналістів", - написав Філатов.

Журналісти змушені були відійти на безпечну відстань і знімали здалеку, як "тітушки" вантажать бити в чорні джипи.

Фото, відео: Борис Філатов, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-