У Сєверодонецьку побили голову виборчкому

У Сєверодонецьку побили голову виборчкому

Укрінформ
У Сєверодонецьку Луганської області двоє невідомих побили голову окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 114.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області.

«4 липня о 21.30 до чергової частини Сєверодонецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що біля під'їзду будинку № 43 по проспекту Гвардійському м.Сєверодонецька лежить чоловік», - йдеться повідомленні.

У поліції встановили, що потерпілий - місцевий мешканець 1976 р.н.. Тілесні ушкодження голові ОВК спричинили двоє невідомих. Потерпілого госпіталізовано до реанімаційного відділення ЦМЛ м. Сєверодонецьк з діагнозом: «ЗЧМТ, СГМ, рвано-забійні рани нижнього віка правого ока, руйнування правого очного яблука, чисельні підшкірні гематоми голови та правого передпліччя».

Даний факт внесений до ЄРДР та попередньо кваліфікований за ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, які скоїли правопорушення.

Колишній губернатор Луганщини Георгій Тука, який нині є заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій, вважає побиття голови окружної виборчої комісії в Сєверодонецьку Байрамова закономірним слідством безкарності людей, які руйнували українську державу на Донбасі.

Про це Тука написав у Фейсбуці.

"Байрамов - відомий на Луганщині піарщик Дунаєва-Бойка... Не знаю, хто саме поклав край діяльності Байрамова, але це - закономірний фінал безкарності дій ШлакоБлоку (Опозиційний блок. - ред.) на Луганщині і дзвінок для правоохоронців: бездіяльність місцевого СБУ призводить до таких наслідків", - зазначив посадовець.

Також Тука вважає, що це лише початок, і радить іншим "сєпарам" прийти з повинною: "цілішими будете", пише він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-