На Житомирщині помер підліток, який обгорів через селфі на електричці

На Житомирщині помер підліток, який обгорів через селфі на електричці

Укрінформ
Уранці 5 липня в опіковому відділенні Житомирської обласної клінічної лікарні імені Гербачевського помер п’ятнадцятирічний підліток із міста Бердичева, який отримав 50% опіків тіла через невдале селфі на вагоні електрички.

Таку інформацію кореспонденту Укрінформу підтвердила керівник прес-служби Головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«Так, сьогодні вранці в Житомирській обласній лікарні помер хлопчик, який хотів зробити селфі на електричці. У січні йому виповнилось лише 15 років. Інших особистих даних, зокрема його імені, ми не розголошуємо», – зазначила речниця.

Як повідомляв Укрінформ, 26 червня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення лікарні 15-річного хлопця із залізничного вокзалу міста Бердичева. Попередньо встановлено, що хлопець, прогулюючись неподалік залізничного вокзалу, вирішив зробити селфі на даху одного з вагонів. Внаслідок цього підліток отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків тіла, знаходячись на нерухомому вагоні залізниці.

Близько тижня перед смертю юнак перебував в опіковому відділенні Житомирської обласної клінічної лікарні імені О. Ф. Гербачевського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-