На Запоріжжі поліцейський очолив банду грабіжників

На Запоріжжі поліцейський очолив банду грабіжників

Укрінформ
На Запоріжжі судитимуть грабіжників, які під керівництвом працівника поліції скоїли щонайменше 14 крадіжок та пограбувань у двох районах області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

"У жовтні минулого року діючий співробітник Василівського відділу поліції, маючи практичні знання працівника поліції, володіючи тактикою та методикою розкриття злочинів, організував та очолив групу із трьох осіб, у тому числі раніше неодноразово судимих. Члени групи, проникаючи до приватного житла мешканців Василівського та Михайлівського районів Запорізької області, вчинили чотирнадцять крадіжок та пограбувань, заволодівши при цьому майном громадян на суму понад 130 000 грн", - йдеться у повідомленні.

Зловмисників затримали в середині січня цього року, зазначають в прокуратурі. Наразі розслідування діяльності злочиної групи завершено, обвинувальний акт скеровано до суду.

Дії обвинувачуваних кваліфіковано за ч. 5 ст. 186 (грабіж в особливо великих розмірах), ч. 5 ст. 185 (крадіжка в складі організованої групи), ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення цих злочинів - 13 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-