Пікетувальники розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Польщею

Пікетувальники розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Польщею

Укрінформ
Усі пункти пропуску на львівському відтинку державного кордону із Польщею розблоковано. І митні, і прикордонні служби працюють у звичному режимі.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Під'їзди до усіх пропускних пунктів на львівському відтинку українсько-польського кордону розблоковано. Робота прикордонних і митних служб здійснюється у штатному режимі. Черг та накопичення автомобілів не спостерігається. В очікуванні митного догляду на КПП "застрягають" лише великовантажні автомобілі", - зазначив старший офіцер сектору Роман Стахів.

За його словами, ще вночі було розблоковано ПП "Шегині" і "Рава-Руська". Згодом пікетувальники звільнили і дорогу, що веде до "Краківця".

Як зазначив Стахів, цьому посприяла роз'яснювальна робота, яку проводили із людьми керівники прикордонної, митної служб, районних та обласної адміністрацій.

Нагадаємо, напередодні сотні учасників малого прикордонного руху гостро відреагували на його призупинення з боку Польщі. Сусідня держава здійснила це в односторонньому порядку, посилаючись  на проведення саміту країн НАТО у Варшаві, візит Папи Римського та світові дні молоді.

Жителі львівського прикордоння, більшість із яких побудували свій бізнес на комерційних зв'язках із РП, перекривали дороги, що ведуть до чотирьох із шести пропускних пунктів. Не обійшлося і без інциденту – на Раві-Руській польське авто врізалось у натовп людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-