Філатов особисто контролює стан здоров’я жінки, з якої познущався депутат із

Філатов особисто контролює стан здоров’я жінки, з якої познущався депутат із "Опоблоку"

Укрінформ
Міський голова Дніпра Борис Філатов взяв під особистий контроль стан здоров’я жінки, потерпілої від дій депутата Соборної райради міста з Опоблоку Олександра Заманського та його сестри. Сьогодні за дорученням мера постраждалу пенсіонерку Ларису Рябуху оглянули лікарі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Емоційний стан жінки - надзвичайно напружений. Суттєво підвищений тиск. Для більш детального обстеження завтра будуть зроблені необхідні аналізи. Сьогодні не вдалося, бо процедура виконується натщесерце. У разі необхідності проводитиметься додаткове медичне обстеження. 24 години на добу потерпіла перебуватиме під нашим контролем», - повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров'я населення міськради Андрій Бабський, додавши, що показників для госпіталізації потерпілої наразі немає.

Він зауважив, що лікарі не виключають можливе загострення хронічних хвороб. Крім того, медики спростували чутки про те, що пенсіонерка вживає алкоголь, які поширюють користувачі соцмереж. Жінка хворіє на цукровий діабет та гіпертонію, тому спиртного не вживає взагалі.

Обурена наклепом і сусідка потерпілої – Лідія Василівна. Вона каже, що мешкає поряд з Ларисою Іванівною понад 20 років і знає її як дуже чесну та добру жінку з порядною родиною.

Як раніше повідомлялось, депутат Соборної райради Дніпра від Опозиційного блоку Олександр Заманський з сестрою напали на пенсіонерку та потрощили її продукти за те, що вона зробила їм зауваження за паркування посеред тротуару. Відео інциденту, яке облетіло мережу, зняв на мобільний телефон один із сусідів потерпілої, він же викликав швидку та поліцію.

Проти Заманського порушено кримінальну справу за статтею «хуліганство», Опозиційний блок виключив його з партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-