Блокування «Рави-Руської»: авто з польськими номерами в'їхало у натовп

Блокування «Рави-Руської»: авто з польськими номерами в'їхало у натовп

Фото
Укрінформ
Не обійшлося без інциденту блокування під`їзних доріг до пунктів пропуску через державний кордон із Польщею на Львівщині. Зокрема, на ПП «Рава-Руська» авто з польською реєстрацією в`їхало у натовп людей.

Про це у Facebook повідомив координатор спільноти «Варта1» Ігор Зінкевич. 

«Авто на польській реєстрації в'їхало в натовп людей, які перекривали рух. Як стало нам відомо згодом, автомобіль із Посольства Польщі, що у м.Львові. За неофіційними даними, на даному автомобілі їздить консул. Водій, який перебував в авто повертався додому разом із дітьми. Протестувальники перекрили йому рух і почали розхитувати авто (навіть відірвали дверну ручку), після чого авто почало втікати і здійснило наїзд на людей на пропускному пункті у Раві-Руській. Один хлопець лежить без свідомості», - написав Зінкевич.

Він також опублікував фото подряпаного автомобіля.

Нагадаємо, мешканці прикордонних територій заблокували три пункти пропуску на державному кордоні України із Польщею на знак протесту проти призупинення малого прикордонного руху. На даний час тут утворились черги із сотень автомобілів. Найбільша з них - перед ПП «Рава-Руська».

Польща з 4 липня тимчасово запровадила прикордонний контроль на кордонах ЄС і призупинила до 2 серпня дію місцевого прикордонного руху з Україною і Росією у зв'язку з проведенням у Варшаві 8-9 липня саміту НАТО, а також Всесвітніх днів молоді 20-31 липня, під час яких Польщу відвідає з візитом Папа Римський Франциск.

Фото з Fb спільноти "Варта 1"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-