Колишні бійці АТО відкрили Центр побутових послуг у Києві

Колишні бійці АТО відкрили Центр побутових послуг у Києві

Укрінформ
Демобілізовані бійці АТО заснували у Києві Центр з надання Побутових Послуг "Атошка" та планують запустити цілу низку популярних послуг від хімчистки меблів до ремонту ювелірних виробів. 

Про це сказав колишній доброволець батальйону "Донбас" Володимир Возний під час брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Проект зароджувався ще коли ми були на службі і зараз потроху втілюється. Плануємо в рамках проекту надавати широкий спектр послуг - від виготовлення меблів, ремонту побутової техніки, ювелірних виробів, взуття до виготовлення дизайнерських проектів. У подальшому плануємо відкрити хімчистку м'яких меблів", - сказав Возний.

В свою чергу, колишній доброволець батальйону "Донбас", директор Центр Побутових Послуг "Атошка" Руслан Кідалов, повідомив місце знаходження головного і єдиного офісу . 

"На даний час в нас працює троє людей і засновник. Ми розташовані в місті Києві в Солом'янському районі на вул. Гарматній 18, 4 під'їзд", - сказав Кідалов.

Він також наголосив, що сім'ї загиблих бійців АТО в центрі отримають безкоштовне обслуговування з ремонту побутової техніки та інших побутових послуг. 

"Сім'ям загиблих бійців АТО, матерям, дружинам безкоштовна допомога в нашій роботі. Придбати доведеться лише матеріали", - наголосив боєць.

Кідалов зазначив, що працювати Центр Побутових Послуг "Атошка" почав лише два тижні тому.

"Кожний боєць думає чим він може займатися коли повернеться додому. На роботу частіше за все беруть не охоче, багатьом демобілізованим ветеранам просто відмовляють. Працювати в повному режимі ми почали лише два тижні тому", - пояснив Кідалов. 

Директор Центр Побутових Послуг “Атошка” також запросив до співпраці бійців які демобілізувалися з АТО та мають навички з ремонту різних видів техніки.

"Ми хочемо запросити до себе хлопців так як плануємо розширити наш Центр. В першу чергу запрошуємо майстрів з ремонту холодильників, пральних та посудомийних машин. Особисто в мене є історія, коли знайомі викликали майстра поремонтувати кран та заплатили за послугу 500 грн. Ми плануємо більш адекватні ціни на послуги, бо часи зараз важкі", - запросив до співпраці Кідалов.

Наразі в центру є своя сторінка у Facebook з детальним описом послуг та номерами телефонів майстрів АТОшників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-