У зоні ЧАЕС зловили сімох сталкерів

У зоні ЧАЕС зловили сімох сталкерів

Укрінформ
Неподалік відселеного села Черевач поліцейські спільно з працівниками прикордонної служби виявили 7 чоловіків, які незаконно потрапили на територію зони відчуження з метою туризму.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Під час патрулювання неподалік відселеного села Черевач поліцейські спільно з працівниками прикордонної служби виявили 7 молодиків. Всі вони поза контрольно-перепускних пунктів незаконно проникли на територію зони відчуження з метою туризму. Затриманими виявились громадяни України - житель Дніпропетровської області та 6 мешканців м. Суми, віком 19 - 29 років", - зазначається у повідомленні.

За порушення вимог режиму радіаційної безпеки у зоні радіаційного забруднення на зазначених громадян складено адміністративні протоколи за статтею 46-1 (порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі порушників видворили за межі зони відчуження. Матеріали направлено до Іванківського районного суду Київської області для прийняття рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-