Суд повернув Міноборони 46 кв. км землі на Харківщині

Суд повернув Міноборони 46 кв. км землі на Харківщині

Укрінформ
Міністерству оборони повернуто земельну ділянку площею 4671 га та вартістю понад 55 млн грн, що розташована на території Зміївського району Харківської області.

Про це повідомляє Управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"Завдяки наполегливій та послідовній позиції військової прокуратури Харківського гарнізону військової прокуратури сил АТО та Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України забезпечено фактичне повернення в оперативне управління оборонного відомства земельної ділянки загальною площею 4671 га та вартістю понад 55 млн грн, що розташована на території Зміївського району Харківської області", - йдеться у повідомленні.

Вказана земельна ділянка ще у 2008 році була незаконно передана державним підприємством Міністерства оборони України в користування приватному товариству без згоди уповноваженого державного органу.

Позовні вимоги військової прокуратури гарнізону про визнання договору на використання земель державної власності недійсним та зобов’язання повернути спірну земельну ділянку задоволені господарським судом у повному обсязі.

Наразі у виконавчому провадженні у справі поставлено крапку, земельну ділянку остаточно повернуто державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-