В Одесі вбили італійця

В Одесі вбили італійця

Фото, відео
Укрінформ
Працівники поліції затримали двох мешканок Одеської області, які за допомогою медичного препарату, схожого за дією на клофелін, убили та пограбували 64-річного громадянина Італії.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Одеській області.

"В ході встановлення всіх обставин даної події з’ясувалося, що іноземець в вечірній час відпочивав на пляжі "Аркадія", де познайомився з двома жінками. В ході спілкування італієць запросив нових подруг до себе в гості до готельного номеру. 64-річний чоловік та нові знайомі в готельному номері почали розпивати спиртні напої. Одна з жінок непомітно підсипала медичний препарат до напою італійця. Коли останній втратив свідомість, жінки викрали у потерпілого особисті речі та гроші. Після скоєння крадіжки зловмисниці залишили готель, але були затримані працівниками поліції", - йдеться у повідомленні.

Коли правоохоронці піднялися до готельного номеру потерпілого, той був непритомний. На місце події швидко прибула медична допомога, лікарі намагалися реанімувати потерпілого, але він помер.

Під час огляду у правопорушниць було виявлено та вилучено таблетки медичного засобу, а також викрадені три мобільних телефони, золоті прикраси, годинник та гроші.

Виявлений медичний препарат направлено на експертне дослідження.

З’ясувалося, що 20- та 34-річна правопорушниці - двоюрідні сестри, які приїхали до Одеси в курортний сезон з метою заробітку. На даний час зловмисниці затримані та відносно них застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правопорушницям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного ув’язнення. Встановлюється причетність затриманих до аналогічних злочинів", - зазначив начальник Приморського відділу поліції в м. Одесі капітан поліції Сергій Ігнатьєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-