Росіяни випробовують у Горлівці керовану міну

Росіяни випробовують у Горлівці керовану міну "Грань" - розвідка

Укрінформ
Командування Збройних сил РФ продовжує використовувати бойові дії на тимчасово окупованих територіях сходу України для випробування в бойових умовах сучасних артилерійських боєприпасів. 

Про це повідомило у Фейсбуці Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Підтверджено, що до мінометної батареї (розташована на території шахти ім.Ізотова у районі н.п.Горлівка) 1 мотострілецького батальйону 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) надійшов комплект керованого озброєння КМ-8 "Грань", призначений для знищення та ураження одиночних та групових цілей, у тому числі фортифікаційних споруд, першим пострілом, без додаткової пристрілки", - йдеться у повідомленні.

Як відомо мінометна батарея окупаційних військ в Горлівці випробовує керовану міну "Грань" з лазерним наведенням. За даними ГУР, склад комплекту: 120-мм керована міна (довжина – 1200 мм, вага – 27 кг, вага бойової частини – 11,2 кг), обладнана лазерною головкою самонаведення 9Е430; комплекс засобів автоматизованого управління вогнем "Малахит", що складається з пульта управління командира і лазерного далекоміра-цілевказника з прицілом тепловізійного типу; засоби зв’язку.

Фото: ex.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-