За фактом ДТП за участю СБУшників призначена службова перевірка

За фактом ДТП за участю СБУшників призначена службова перевірка

Укрінформ
Служба безпеки України розпочала внутрішню перевірку через ДТП на Кіровоградщині за участю співробітників СБУ, в якій загинули троє людей.

Про це сказав голова керівного апарату Служби безпеки України Олександр Ткачук в ефірі "112 Україна".

"За дорученням голови Служби безпеки Василя Грицака розпочато службову перевірку, і ми всі матеріали, які будуть корисними для військової прокуратури, будемо передавати", - сказав Ткаченко.

Він додав, що життю співробітників СБУ наразі загрози немає, вони перебувають в лікарні.

"Наскільки мені відомо, наразі їх життю нічого не загрожує. В тому числі і затриманий наркодилер, особа, яка підозрювалась у причетності до певних махінацій, також перебуває у лікарні і його життю також нічого не загрожує. Вони всі дістали травми середньої тяжкості", - зазначив Ткачук.

Він поінформував, що, за даними експертизи, водій автомобіля, в якому їхали працівники спецслужби, був тверезим: "Аналіз крові водія підтверджує, що в його крові відсутні були ознаки алкоголю, він не перебував у стані алкогольного сп'яніння".

Як повідомляв Укрінформ, учора у Кіровоградській області на трасі Знам'янка-Луганськ-Ізварине сталася ДТП за участю автомобіля, в якому у службових справах їхали співробітники СБУ з Івано-Франківської області. Вони поверталися із затриманим наркодилером. Машина СБУ зіткнулася з легковиком, в якому їхала сім'я, троє членів якої загинули на місці. За фактом скоєння ДТП військовою прокуратурою порушено кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-