Суд арештував майно екс-нардепа Александровської, вилучене під час обшуку

Суд арештував майно екс-нардепа Александровської, вилучене під час обшуку

Укрінформ
Київський райсуд Харкова своїм рішенням арештував майно підозрюваної в сепаратизмі екс-нардепа від КПУ Алли Александровської, вилучене співробітниками СБУ під час обшуку в її квартирі.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла речник прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Тимчасово вилучене під час обшуку 28 червня майно підозрюваної (ноутбук, флеш-карти пам'яті, дві відеокамери і старий цифровий фотоапарат) арештоване", - наголосила Дубовик.

За її словами, суд виніс це рішення у рамках засідання з питання про обрання запобіжного заходу для Александровської.

Як повідомляв Укрінформ, 29 червня Київський райсуд розглядав питання про запобіжний захід для Александровської до пізнього вечора з п'ятьма перервами. Це пов'язано з черговими клопотаннями захисту про перенесення судового засідання, відвід секретаря суду, слідчого та судді, а також виділення для підозрюваної та її адвоката трьох годин на ознайомлення з уточненим клопотанням прокуратури про запобіжний захід, а саме: утримання під вартою без права на заставу.

Підозрювана не визнає провини і вважає кримінальну справу політичним переслідуванням. Їй загрожує 10 років позбавлення волі. Її син Олександр, який проходить у справі, перебуває в Росії і оголошений в розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-