Контрабандист віз до Польщі

Контрабандист віз до Польщі "нашпиговане" бурштином колесо

Відео
Укрінформ
Прикордонники у понеділок на українсько-польському кордоні затримали мікроавтобус, який намагався вивезти з України 6,6 кг бурштину.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Близько 6,6 кг бурштину, прихованого в запасному колесі автівки, виявили сьогодні зранку прикордонники Луцького загону спільно з представниками фіскальної служби", - йдеться в повідомленні.

У ДПС зазначають, що під час перевірки в пункті пропуску "Ягодин" мікроавтобусу Volkswagen, який прямував на виїзд з України, прикордонниками було прийнято рішення щодо проведення поглибленого огляду транспортного засобу. В ході перевірки працівниками пункту пропуску в запасному колесі було знайдено 7 пакунків з камінням бурштину різного розміру загальною вагою близько 6,6 кг. Водієм виявився 23-річний житель Волинської області. Конфіскат передали представникам фіскальної служби для проведення подальшої експертизи.

Іще майже 3,5 кг каміння бурштину виявили у неділю ввечері в пункті пропуску "Краковець" прикордонники Мостиського загону спільно з представниками митниці. Під час огляду автомобіля Volkswagen, за кермом якого перебував 45-річний громадянин Польщі, правоохоронці помітили нервову поведінку водія. Автівку, що прямувала на виїзд з України, скерували для проведення поглибленого огляду, в ході якого працівники пункту пропуску виявили 3 кг 400 гр. каміння бурштину.

Відео: Державна прикордонна служба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-