Чехія екстрадувала закарпатця, який переправляв мігрантів до ЄС

Чехія екстрадувала закарпатця, який переправляв мігрантів до ЄС

Фото
Укрінформ
До України з Чехії екстрадовано мешканця Закарпаття, який перебував у міжнародному розшуку та підозрюється Службою безпеки України в організації каналу переправлення мігрантів до Європейського Союзу.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"На початку 2013 року зловмисник у складі організованої групи разом з рідним братом переправляв нелегалів через держкордон України. У травні того ж року діяльність угруповання викрили співробітники Управління СБУ в Закарпатській області", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначають, що для уникнення кримінальної відповідальності брати після внесення застави тривалий час переховувалися за кордоном та були оголошені у міжнародний розшук. За інформацією СБУ, двоє зловмисників були затримані у Чехії місцевими правоохоронцями у 2014 році. Один з братів був екстрадований в Україну у травні цього року. Обом зловмисникам суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою. Третій організатор незаконного переправлення мігрантів торік був засуджений до трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-