На Хмельниччині вилучили «чорного» одягу світових брендів на мільйон

На Хмельниччині вилучили «чорного» одягу світових брендів на мільйон

Укрінформ
Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Хмельницькій області встановили осіб, які організували підпільний цех з пошиття спортивного одягу. Вартість вилученого у цеху майна сягає мільйона гривень.

Про це інформує прес-служба Національної поліції України.

"Контрафактний одяг під виглядом продукції світових брендів реалізовували оптом на місцевих ринках. Вартість вилученого майна сягає мільйона гривень. У ході досудового розслідування оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Хмельницькій області встановили осіб, які організували підпільний цех з пошиття спортивного одягу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, двоє приватних підприємців організували діяльність підпільного цеху. "Кілька десятків працівників займались пошиттям спортивного одягу відомих світових брендів. Окрім цього, вони налагодили розгалужену оптову мережу збуту. Виготовлений контрафактний одяг реалізовували населенню на місцевих ринках", - інформують у поліції.

Під час проведення санкціонованих обшуків  у підпільному швейному цеху, за місцем проживання організаторів незаконної діяльності та у торгових точках поліцейські вилучили майже півтори тисячі одиниць одягу з логотипами відомих світових брендів. Також вилучено 27 одиниць швейного обладнання та сировина для виготовлення одягу. Вартість вилученого майна сягає мільйона гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) ККУ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-