Нічна пожежа залишила половину Дніпра без світла

Нічна пожежа залишила половину Дніпра без світла

Укрінформ
Пожежники протягом двох годин ліквідували нічну пожежу у місті Дніпро, що виникла на ділянці несанкціонованого зберігання дерев'яних піддонів площею 1000 кв. м, яка була розташована під лінією електропередачі.

Внаслідок пожежі пошкоджено дві повітряні лінії електропередач потужністю 150 кВ, що на кілька годин призупинило роботу каналізаційної насосної станції.

Про це інформує прес-служба ДСНС.

«26 червня о 01:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла по вулиці Байкальській в Індустріальному районі міста Дніпро. Пожежа виникла на ділянці несанкціонованого зберігання дерев'яних піддонів на загальній площі 1000 кв м, що знаходилася під лінією електропередачі. Внаслідок пожежі пошкоджено дві повітряні лінії електропередачі потужністю 150 кВ, що призупинило роботу каналізаційної насосної станції», - йдеться у повідомленні.

Щоб не допустити виникнення надзвичайної ситуації з каналізаційними стоками, рятувальники під час відключення електропостачання на насосній каналізаційній станції встановили пересувний електрогенератор. Аварійними бригадами ПАО «Дніпрообленерго» о 06.24 електропостачання було відновлено.

На гасіння пожежі о 01:25 прибули вогнеборці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. Проте через обрив лінії електропередачі напругою 150 кВ, вони не могли зразу приступити до гасіння. "З метою дотримання техніки безпеки особового складу та подальшого гасіння пожежі, рятувальникам необхідно було отримати наряд-допуск від співробітників «Дніпрообленерго», - інформують в ДСНС.

 До гасіння пожежі пожежно-рятувальні підрозділи приступили о 02:40, ліквідована вона була о 04.25.

Вогнем знищено дерев`яні піддони, 2 мікроавтобуси, 2 вантажних автомобілі. Загиблих та  постраждалих немає. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-