Штаб: Найгарячіше - на Маріупольському напрямку

Штаб: Найгарячіше - на Маріупольському напрямку

Карта
Укрінформ
На Луганщині бойові дії упродовж минулої доби велися лише в Попаснянському районі. 

Про це заявив на брифінгу в суботу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко

"Противник неодноразово застосовував міномети та бронетехніку. За підрахунками штабу, вчора у цьому районі по наших позиціях було випущено 50 мін. Загалом на Луганському напрямку минулої доби сталися 9 ворожих обстрілів, зокрема 5 – із застосуванням важкого озброєння", - зазначив Лисенко.

За його словами, водночас на Донецькому напрямку в Зайцевому, Майорську, Авдіївці відбулися ворожі мінометні обстріли, а у Пісках противник відкрив вогонь зі ствольної артилерії. При цьому по позиціях українських військових було випущено понад 130 мін та 26 снарядів. Неспокійно і на інших опорних пунктах по всій лінії зіткнення (Луганське, Верхньоторецьке, Опитне). Переважно окупанти починають стріляти після заходу сонця. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 24 ворожих обстріли, зокрема 11 – із застосуванням важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку ситуація незмінна. Як поінформував речник Адміністрації Президент з питань АТО, противник продовжує масовані обстріли українських позицій по всьому фронту, використовуючи снайперів, БМП і міномети. По  позиціях українських військових було випущено понад 130 мін. Спокійних ділянок на фронті немає, проте найбільшу активність противник проявляв під Мар’їнкою і Талаківкою. Загалом за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 28 ворожих обстрілів, зокрема 10 – з важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-