Кривий Ріг «зневоднили» у 35-градусну спеку

Кривий Ріг «зневоднили» у 35-градусну спеку

Укрінформ
ДТЕК «Дніпрообенерго» близько опівночі з 21 на 22 червня відключила подачу енергії на насосну станцію «Кривбаспромводопостачання», яка забезпечує водою весь Металургійний район Кривого Рогу.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу у Криворізькій міській раді, в зв'язку з відключенням води, влада терміново організовує поставку води в зазначені будинки і установи автотранспортом. Наразі створено запас води на дві доби.

На даний момент вода відсутня в 799 будинках Кривого Рогу, в яких проживає понад 100 тисяч криворіжців, в 18 школах, у 3 дитсадках і в 4 медичних установах.

У середу має відбутися сесія міськради, де депутати мають розглянути «водне» питання. На думку більшості депутатів, «відключення води, хай і за борги, у спеку, коли передають ще більше підвищення температури повітря – це злочин».

У мерії також додали, що зараз влада веде переговори з «Дніпрообленерго», щоб відновити подачу води.

Нагадаємо, ДТЕК «Дніпрообленерго» раніше попереджала, що з 16 червня через борги за спожиту електроенергію відключать «Кривбаспромводопостачання» та Аульський водовід, сумарний борг яких склав понад 500 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-