Поліція «звільнила» трасу Херсон-Миколаїв

Поліція «звільнила» трасу Херсон-Миколаїв

Укрінформ
У ніч з 21 на 22 червня працівники Національної поліції та Укртрансбезпеки розблокували заблоковану вантажним транспортом автоперевізника ділянку автотраси Херсон-Миколаїв.

Про це повідомив у середу на своїй сторінці у Фейсбук голова Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки Ігор Пастух.

"Сьогодні вночі на ваговому комплексі, який знаходиться на посту "Консул", один із недбайливих перевізників намагався вантажним транспортом заблокувати дорогу Херсон-Миколаїв. Завдяки поліції та Укртрансбезпеці дорога була розблокована. Потім була спроба підпалу комплексу... Нанесено тілесні ушкодження працівнику облавтодору. Просто війна якась на дорогах", - написав Пастух.

Як повідомляв Укрінформ, станом на початок червня 2016 року власники великовагових вантажних автомобілів сплатили за перевезення дорогами Херсонщини надлишкової ваги вантажів близько 500 тис. гривень та 85 тис. євро штрафів.

Довідково. Пост "Консул" знаходиться при в'їзді в Херсон з боку Миколаївської області на 203 км автодороги М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-