Випускники поліцейської академії приїхали на роботу до Маріуполя

Випускники поліцейської академії приїхали на роботу до Маріуполя

Фото
Укрінформ
У Маріуполь Донецької області для несення служби прибули перші випускники Національної академії МВС України.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Перші випускники Національної академії МВС України прибули для несення служби на Донеччині. Для кожного з них визначені наставники, які займатимуться двомісячною підготовкою молодих офіцерів перед вступом на посаду», - написав глава обласної поліції.

Він зазначив, що для прибулих молодих офіцерів провів екскурсію по главку, розповів про специфіку поліцейської служби в зоні АТО.

 «Не приховую, служити у нас важче, порівняно з мирними регіонами. Але хто як не офіцери, жителі Донецької області, які отримали спеціальну освіту в Національній академії МВС України, мають стати на захист своїх земляків, громадян України», - наголосив Аброськін.

Як повідомляв Укрінформ, В'ячеслав Аброськін у травні поточного року констатував, що проблема кадрів поліції в Донецькій області зараз, у період реформування, «стоїть дуже гостро». «Некомплект збільшується щодня, зараз він сягає 2600 співробітників. Особливо бракує поліцейських у населених пунктах на лінії розмежування», - заявляв він тоді.

Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-