Прикордонники показали затримання нової

Прикордонники показали затримання нової "дипломатичної" контрабанди

Укрінформ
Понад 29 тисяч пачок тютюнових виробів, які намагались переправити через державний кордон під виглядом дипломатичної кореспонденції виявили в пункті пропуску "Дякове" прикордонники Мукачівського загону спільно з представниками СБУ та митниці. 

Відповідне відео оприлюднила Держприкордонслужба.

"Близько 14.30 (18 червня – ред.) у пункт пропуску заїхав автомобіль "Мерседес" з дипломатичними номерами російської реєстрації. За документами, двоє громадян, які надали для проведення перевірки дипломатичні паспорти співробітників посольства Монголії в Росії, слідували з вантажем дипломатичної пошти з Москви до Риму. Однак оперативні підрозділи Держприкордонслужби вже мали завчасну інформацію про можливе переміщення заборонених предметів даним автомобілем", - зазначили у прес-службі ДПСУ.

За даним фактом Держприкордонслужба відразу поінформувала про підозрілий вантаж співробітників СБУ та фіскальної служби. Підозри у прикордонників посилилися, коли на автомобіль зреагував службовий собака, натренований на виявлення тютюнових виробів.

Прикордонники вирішили поглиблено доглянути автівку, якою рухались дипломати: "В ході перевірки в салоні транспортного засобу було виявлено понад 29 тисяч пачок сигарет, які намагались незаконно переправити через державний кордон. Наразі проводиться подальша перевірка".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-