АТО: Бойовики гатили по Красногорівці з танка, зеніток та важких мінометів

АТО: Бойовики гатили по Красногорівці з танка, зеніток та важких мінометів

Відео
Укрінформ
Після відносного затишшя та зменшення кількості обстрілів протягом минулої ночі та до обіду, російські окупанти з 18.00 активізувались, особливо в районі Мар’їнки, де позиції ЗСУ більше 10 разів потрапили під вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Загалом за добу зафіксовано 46 обстрілів позицій сил АТО, 24 з них на Маріупольському, 18 на Донецькому та 3 на Луганському напрямках", - йдеться у повідомленні..

Укріплення поруч Красногорівки ворог обстрілював з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2, а згодом долучив ще й важкі міномети та двічі вівся вогонь з танка.

На Маріупольському напрямку російські окупанти обстріляли опорні пункти поблизу Широкиного, Водяного, Гнутового, Славного та Новотроїцького з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку під мінометний вогонь противника потрапили позиції поблизу Невельського, Луганського та Троїцького, а поруч Зайцевого та Новгородського ворог гатив з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

На Луганщині опорні пункти українських військових поруч Новоолександрівки та Попасної потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а поблизу Новозванівки - гранатометів.

Фото: mil.ru

Фото: прес-центр АТО, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-