Кличко обіцяє модернізувати київський зоопарк на європейський зразок

Кличко обіцяє модернізувати київський зоопарк на європейський зразок

Укрінформ
Столична влада незабаром презентує концепцію розвитку київського зоопарку та до кінця року розпочне роботи з його модернізації.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час зустрічі з директором берлінського зоопарку Андреасом Кнірімом та координатором акредитаційних програм Європейської асоціації зоопарків та акваріумів (EAZA) Ейпріл Адамс.

«Я запросив представників Європейської асоціації зоопарків, директора берлінського зоопарку, адже ми знаємо, що зоопарк у німецькій столиці є одним з найкращих. Впевнений, що досвід та рекомендації європейських колег допоможуть нам зробити так, аби київський зоопарк відповідав найвищим світовим стандартам», - наголосив Кличко.

Мер Києва нагадав, що у 2007 році київський зоопарк був виключений з Європейської асоціації зоопарків, адже він не відповідав стандартам утримання тварин.

«Тому ми, за допомоги європейських фахівців та експертів, закінчуємо працювати над концепцією розвитку Київського зоопарку. Незабаром ми її презентуємо і розпочнемо реалізовувати вже цього року. Роботи розраховані на 2-3 роки, і за цей час київський зоопарк кардинально зміниться. І, сподіваюся, найближчим часом він повернеться до Європейської асоціації зоопарків», - зазначив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-