Депутат Миколаївської облради

Депутат Миколаївської облради "спалився" на голосуванні за "могорич"

Укрінформ
Депутат від фракції БПП «Солідарність» в Миколаївській обласній раді Федір Барна відзвітував невідомій особі, що пролобіював питання надання гірничого відводу ТОВ «Південний кар'єр» для розробки родовища пісків «Вознесенське 1».

Смс-спілкування депутата під час сесії облради у п'ятницю сфотографував один з журналістів.

«Міша, я голосую «за» і всі «за». Оціни, друже. Я дам голоси усієї фракції. Рішення прийнято. З тебе могорич», - написав депутат.

Коли Барна побачив, що його переписку сфотографували, то намагався відкупитися. А коли домовитися не вдалося, то вийшов на трибуну сесії і заявив, що його шантажують.

На ситуацію вже відреагував голова фракції БПП у Миколаївській обласній раді Іван Кухта. «Вважаю поведінку деяких депутатів нашої фракції, а особливо Федора Барни, категорично неприйнятною і ганебною. Якщо найближчим часом Барна не оголосить про складання з себе депутатських повноважень і добровільний вихід із фракції, я буду змушений поставити на голосування питання про примусове виключення вищезгаданого депутата із фракції БПП «Солідарність», - йдеться у його заяві, яку поширила прес-служба партії.

Нинішня ситуація виглядає ще більш цинічною на тлі корупційного скандалу, який днями розгорівся у Миколаєві з першим заступником голови ОДА Миколою Романчуком. Як відомо, його звинувачують у хабарі за вирішення питання про надання дозволу на видобуток вапняку.

Примітно, що з порядку денного сесії 10 червня було знято частину питань про надання дозволів на розробку надр. Але вищезазначене питання чомусь залишили, попри те, що деякі депутати вимагали зняти їх усі.

Фото: mykolaiv.solydarnist.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-