Під Львовом загасили сміттєзвалище. Зниклу людину досі шукають

Під Львовом загасили сміттєзвалище. Зниклу людину досі шукають

Укрінформ
На Львівщині ситуація на сміттєзвалищі стабільна та контрольована, продовжуються роботи щодо пошуку зниклого працівника підприємства «Збиранка».

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

«Станом на 15:00 10 червня ситуація на сміттєзвалищі стабільна та контрольована. Відкритих осередків горіння немає. Силами ДСНС здійснюється проливка окремих осередків тління сміття на площі близько 200 метрів квадратних. Продовжуються роботи щодо пошуку зниклого працівника підприємства «Збиранка», - йдеться у повідомленні.

До робіт залучено 119 чол. особового складу та 36 од. техніки, у тому числі від ДСНС - 94 чол. особового складу та 23 од. техніки.

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Під завалами опинилися троє працівників ДСНС. Наразі їхні тіла знайдено, але під завалом тривають пошуки працівника Львівського комунального підприємства «Збиранка».

Місцева сільська влада вирішила з 1 червня закрити Грибовицьке сміттєзвалище у Львівській області, де через зсув загинули рятувальники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-