СЕТАМ відкриє філії в Луганській та Донецькій областях

СЕТАМ відкриє філії в Луганській та Донецькій областях

Укрінформ
Держпідприємство "Система електронних торгів арештованим майном" (СЕТАМ) планує розширитись і відкрити філії в Луганській та Донецькій областях.

Про це на прес-конференції в Укрінформі заявив генеральний директор ДП "СЕТАМ" Віктор Вишньов, повідомляє кореспондент агентства.

"На сьогоднішній день функціонує 22 філії. Плануємо розширення нашої діяльності на ще дві області - Донецьку та Луганську. Там буде створено філії державного підприємства СЕТАМ, які дозволять більш оперативно реалізовувати арештоване майно на територіях, підконтрольних українській владі у даних областях", - сказав він.

За словами Вишньова, СЕТАМ вже близько місяця торгує цими активами, отримуючи заявки через філії у сусідніх областях.

"Харківська філія отримує заявки з Луганської області, Дніпропетровська філія отримує заявки з Донецької області на реалізацію виставляти вже об'єкти, але хотіли б заснувати там філії, для того мати тісний контакт з регіональними відділеннями департаменту Державної виконавчої служби", - зазначив гендиректор.

Для відкриття філій СЕТАМ, як держпідприємство, має ухвалити необхідні зміни у штатному розписі і затвердити їх у Мін'юсті: "Необхідно провести зміни у штатному розписі. Нами на днях буде подано проект змін до штатного розпису і відповідно після затвердження їх у Міністерстві юстиції, сподіваємось це буде у найкоротший термін, ми зможемо створити філії у даних областях".

Крім того, у планах СЕТАМ - відкриття складських потужностей у Донецькій та Луганській областях.

"Будемо, у подальшому, але це ще не на часі, розглядати питання відкриття там і складських потужностей, для того, щоб зберігати там арештоване майно", - зазначив Вишньов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-