У Києві судитимуть поліцейського, який спокусився на $17 тисяч

У Києві судитимуть поліцейського, який спокусився на $17 тисяч

Укрінформ
Прокуратурою м.Києва направлено до суду обвинувальний акт стосовно співробітника патрульної поліції, який під час огляду автомобіля незаконно заволодів 17 тисячами доларів США.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Прокуратурою міста Києва завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно співробітника патрульної поліції за обвинуваченням у перевищенні службових повноважень та вчиненні крадіжки», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 13 березня поточного року інспектор роти одного з батальйонів Управління патрульної поліції у м. Києві Департаменту патрульної поліції Нацполіції України проводив огляд автомобіля, який потрапив у ДТП. Скориставшись безпорадним станом водія, правоохоронець викрав з салону автомобіля 17 тис. доларів США.

Завдяки злагодженим та професійним діям слідчих столичної прокуратури та працівників УВБ в м. Києві у ході проведення першочергових слідчих дій вдалося виявити та вилучити більшу частину коштів, якими протиправно заволодів поліцейський.

Його дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 365 та ч. 5 ст. 185 КК України.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт відносно поліцейського скеровано до Дарницького районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-