На Сумщині внаслідок вибуху газу загинула людина

На Сумщині внаслідок вибуху газу загинула людина

Укрінформ
В Охтирському районі на Сумщині внаслідок вибуху газу загинула людина.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ Національної поліції у Сумській області.

„До чергової частини Охтирського відділу поліції від диспетчера «швидкої допомоги» надійшло повідомлення про вибух, що стався в приватному господарстві одного з сіл району, є постраждалі. На місце події негайно вирушила слідчо-оперативна група. Як з'ясувалось під час перевірки, потужний вибух спричинив обвал стелі. В результаті чого 78-річну господарку будинку було смертельно травмовано балками перекриття. Її 86-річний чоловік у тяжкому стані госпіталізований до реанімації Охтирської лікарні", - йдеться у повідомленні.

За словами чоловіка, для приготування їжі родина користувалась газовою плиткою. Того разу, намагаючись запалити конфорку, він увімкнув подачу газу і спробував запалити сірника. Після кількох невдалих спроб один із сірників таки спалахнув, і він підніс його до конфорки. Останнє, що пам‘ятає літній чоловік, був гучний вибух.

Наразі слідчі призначили ряд експертиз. Працівники поліції припускають, що вибух стався в результаті займання парів побутового газу без подальшого горіння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-