Бойовики зосередились на Донецькому та Маріупольському напрямках. Карта

Бойовики зосередились на Донецькому та Маріупольському напрямках. Карта

Укрінформ
На Луганському напрямку незаконні збройні формування порушили режим тиші 1 раз - у Попаснянському районі, на Донецькому напрямку за добу відбулося 17 ворожих обстрілів, на Маріупольському - 18.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 17 ворожих обстрілів, зокрема 10 мінометних та 1 артилерійський", - сказав Лисенко.

Він повідомив, що після опівночі відбувся артобстріл нашої позиції «Шахта Путилівська», було випущено 18 снарядів. Також відбулася низка мінометних обстрілів з боку НЗФ по всьому фронту. Гарячі точки традиційні – це Зайцеве та Авдіївка, де противник регулярно веде вогонь з усього наявного на цій ділянці фронту озброєння, за винятком реактивної артилерії.

Внаслідок мінометного обстрілу житлових кварталів Авдіївки отримав численні осколкові поранення місцевий житель. Чоловіка було вчасно госпіталізовано, поінформував Лисенко.

За його словами, неспокійно й на інших ділянках фронту – на Світлодарській дузі, в інших районах Горлівської агломерації. В Донецькому аеропорту вчора було тихо.

На Маріупольському напрямку минулої доби мінометні обстріли наших позицій відбулися одразу на 5 ділянках фронту: у Новотроїцькому, Водяному, Лебединському і Широкиному. Ворожі провокації окупантів відбуваються по всій лінії розмежування. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 18 ворожих обстрілів, зокрема 6 мінометних.

На Луганському - незаконні збройні формування порушили режим тиші 1 раз у Попаснянському районі.

Карта АТО:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-