Упійманий на хабарі майор

Упійманий на хабарі майор "Фантому" може вийти під заставу

Укрінформ
У Донецькій області за клопотанням прокуратури арештовано на два місяці співробітника підрозділу «Фантом», якого викрили під час отримання хабара.

Про це в понеділок повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«Суд задовольнив клопотання прокуратури Донецької області і обрав для правоохоронця запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 82 680 грн.», - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що заступник начальника відділу оперативного управління Вінницької ОДПІ ГУ ДФС України у Вінницькій області, який входить в спецпідрозділ «Фантом» Державної фіскальної служби, був затриманий 3 червня під час отримання хабара.

Під час обшуків у нього вилучили заздалегідь ідентифіковані грошові кошти в сумі 1500 грн і ще 5500 грн, які він, найімовірніше, також отримав  від громадян у вигляді неправомірної вигоди за безперешкодний перетин контрольного пункту «Новотроїцьке».

Правопорушник обгрунтовано підозрюється в здійсненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 (отримання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Також під час обшуків за місцем дислокації загонів спецпідрозділу «Фантом» в смт Новотроїцкому правоохоронцями були виявлені грошові кошти в сумі 194 тис. грн., 3100 доларів США, 50 євро, а також 17 гранат Ф-1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-