На київській АЗС водій Peugeot розстріляв Daewoo

На київській АЗС водій Peugeot розстріляв Daewoo

Укрінформ
У Подільському районі Києва у п’ятницю на АЗС пострілялися водії. У результаті один чоловік із вогнепальним пораненням передпліччя опинився у лікарні.

Про це передає відділ комунікації Головного управління Національної поліції у м.Києві. 

"О 10:05 у чергову частину надійшло повідомлення про те, що на автозаправочній станції на вулиці Кирилівській невідомий стріляв по автомобілю. Зі слів потерпілого встановлено, що невідомий водій «Пежо» відкрив вогонь із невстановленої зброї по заявнику, який перебував у салоні «Деу». У результаті 32-річний чоловік, житель Київщини, отримав вогнепальне поранення лівого передпліччя, ймовірно – із травматичної зброї. Його доставили у лікарню, де надають необхідну медичну допомогу. Зловмисник із місця події втік. За попередньою інформацією, причиною інциденту став дорожній конфлікт", - розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Відомості про подію зареєстровані до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень. Після проведення дослідчої перевірки слідчі визначаться із правовою кваліфікацією цього правопорушення.

Нині ж зусилля поліції спрямовані на затримання чоловіка, який відкрив вогонь, та встановлення причин і обставин інциденту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-