Грибовицьке сміттєзвалище закрили. Назавжди

Грибовицьке сміттєзвалище закрили. Назавжди

Укрінформ
Місцева влада вирішила закрити Грибовицьке сміттєзвалище у Львівській області.

Про це заявив сільський голова Великих Грибовичів Ігор Питель, передає Galinfo.

«Судячи з того, що говорить громада і яким є рішення сільської ради - з 1 червня на постійно закрити сміттєзвалище - сподіватись на подальше вивезення сміття на Грибовицьке сміттєзвалище не варто. Рішення сільської ради було прийнято на вимогу громади. Були депутати, були місцеві мешканці», - сказав він.

Питель додав, що у своєму рішенні депутати керувалися постановою головного санітарного лікаря Львівщини ще від 2004 року.

Він також додав, що Львівська міська рада не проводила жодних перемовин з громадою і владою с. Великі Грибовичі.

«Наразі жодних нарад про те, що далі робити, не було. Взагалі нічого. От коли сталася трагедія, то жодних переговорів, жодних нарад з цього приводу не було. Ми спілкувалися з ними тільки виключно в частині рятувально-пошукових робіт і ліквідації аварії. Іншого спілкування не було», - сказав сільський голова.

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Під завалами опинилися троє працівників ДСНС. Наразі їхні тіла знайдено. Проте пошукові роботи на сміттєзвалищі тривають, оскільки під завалом може бути працівник ЛКП «Збиранка», зв'язку з яким немає з часу зсуву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-