Мотузяник розповів, чому бойовики

Мотузяник розповів, чому бойовики "Л/ДНР" просяться в Сирію

Укрінформ
Протягом минулих кількох днів 17 бойовиків подали рапорти на переведення в Сирію, оскільки на Донбасі їм постійно затримують зарплатню.

Про це заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник на брифінгу у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Загалом морально-психологічний настрій у цьому загоні противника вкрай низький. Протягом минулих кількох днів 17 бойовиків подали рапорти на переведення в Сирію, оскільки на Донбасі їм постійно затримують зарплатню", - підкреслив речник АПУ з питань АТО.

Крім того, за його словами, за минулу добу під Троїцьким та Мар'їнкою загинуло двоє та поранено трьох представників НЗФ. "Втрати противника за минулу добу: під Троїцьким та Мар'їнкою загинуло двоє та поранено трьох окупантів зі складу одразу двох підрозділів незаконних збройних формувань - так званих "3-ї" та "100-ї окремих мотострілецьких бригад". Місця їх дислокації - Горлівка та Донецьк відповідно", - сказав Мотузяник.

Він розповів, що ГУР МОУ також отримало додаткову інформацію про втрати, які поніс так званий "9-й окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти" (Новоазовськ) 31 травня: тоді загинув командир так званого "2-го мотострілецького батальйону", а важкі поранення отримали двоє офіцерів нижньої командної ланки батальйону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-