Семерак пустив на Львівське звалище екологів

Семерак пустив на Львівське звалище екологів

Укрінформ
Міністр екології та природних ресурсів Семерак каже, що екологів ще вчора допустили на Львівське сміттєзвалище.

Про це він заявив на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я перебуваю в постійному контакті з головою Львівської обласної державної адміністрації Сенюткою. Станом на учора він мене поінформував, що виливу гудронних міцних мас не відбулося і обласна Львівська державна адміністрація робить усе можливе для того, щоб цього не сталося... Екологи там вже працюють», - сказав Семерак.

Як додав міністр, він має конкретні плани щодо реформування  екоінспекції.

«Є амбітний план щодо реформування природоохоронних органів. Достатньо досвіду реформи української поліції з належним відбором людей, з належною підготовкою людей, з об'єднанням функцій кількох розпорошених інспекцій і, звичайно, з відповідною мотивацією до роботи цих людей», - сказав Семерак, додавши, що цей план, який має відповідну підтримку волонтерів, він планує реалізовувати з усією командою Мінекології вже цього року.

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня на Грибовецькому сміттєзвалищі під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Внаслідок цього під завалами опинилися троє працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області, тіла яких вже знайдені та, ймовірно, працівник комунального підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-