У Сумах підпалили офіс місцевої

У Сумах підпалили офіс місцевої "Батьківщини"

Укрінформ
У ніч з 31 травня на 1 червня у Сумах скоєно підпал офісу обласного осередку партії "Батьківщина", розташованого по вулиці Бельгійській, 9.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник сектору комунікацій головного управління Національної поліції у Сумській області Ельвіра Біганова.

"Сьогодні вночі близько 3-ї години ночі до чергової частини Сумського відділу поліції надійшла інформація про те, що в офісі осередку однієї з політичних партій по вулиці Бельгійській, 9, невідомі розбили вікно. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Прибувши на місце події, правоохоронці з'ясували, що невідомі зловмисники, розбивши вікно балкону офісного приміщення осередку, що знаходиться на першому поверсі житлового приміщення 9-поверхового будинку, кинули пляшку з речовиною, що має специфічний запах паливно-мастильних матеріалів. Внаслідок цього виникла пожежа та згоріло майно організації, а саме: флаєри, листівки та інші агітаційні матеріали. Внаслідок пожежі пошкоджено балкон, де знаходилися агітматеріали. Люди не постраждали", - розповіла Біганова.

За її інформацією, впродовж півгодини пожежа була локалізована та ліквідована.

Нині працівники поліції з'ясовують всі обставини події та встановлюють особи зловмисників.

Це вже не перше намагання пошкодити сумський офіс згаданої політсили: минулого літа у його приміщенні стався вибух, винні у скоєнні цього злочину досі так і не знайдені.

Після того випадку мер Сум Олександр Лисенко, який очолює обласний осередок партії "Батьківщина", заявив, що офіси політичних партій і громадських організацій не повинні розташовуватися в житлових будинках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-