До Дніпра привезли п’ятьох поранених під Авдіївкою бійців

До Дніпра привезли п’ятьох поранених під Авдіївкою бійців

Укрінформ
У неділю, 29 травня, ввечері п’ятьох поранених під час обстрілу під Авдіївкою бійців військовим вертольотом доставили до Дніпра.

Про це у Фейсбуці повідомила радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Тетяна Губа.

«П’ятьох поранених вчора ввечері Сонечок під час обстрілу " промки" під Авдєєвкою військовим вертольотом доставлені в Дніпро. Двоє передані команді Сергія Риженка. Одне Сонечко у вкрай важкому стані. Через 10 хвилин після обстеження в 66-му я відправила нашим лікарям рентгенівські знімки. Військові лікарі стабілізували Женю. В серпні Женя (не ЗСУ) має обов'язково відсвяткувати своє 20-річчя. Ще одне Сонечко з осколковими пораненнями на додаткове дослідження, в свідомості. Три Сонечка з важкими осколковими пораненнями (сонечки в свідомості) швидка медицини катастроф (машина на три лежаки) повезла в військовий госпіталь. Двоє легкопоранених Сонечка залишилися в 66-му», - написала  Губа.

Вона також зауважила, що дати доставки поранених із зони АТО не завжди співпадають з датами отримання поранення, оскільки поранених евакуюють до військових мобільних госпіталів, а далі - за станом.

Раніше Тетяна Губа повідомила, що тіла п'яти загиблих 28 травня в зоні АТО Героїв доставлені в Дніпро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-