Російська авіація відпрацьовуватиме бомбометання на кримчанах

Російська авіація відпрацьовуватиме бомбометання на кримчанах

Укрінформ
Російські військові проводитимуть в анексованому Криму випробування нових типів літаків і вертольотів.

Тренувальні стрільбища планують організувати на полігоні Чауда під Феодосією, повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на головнокомандувача Повітряно-космічних сил РФ генерал-полковника Віктора Бондарева.

«Під час випробування нових зразків зброї оцінюватимуться всі характеристики – від моменту відділення боєприпаса до його підриву», – пояснив головнокомандувач.

Розповідаючи про майбутні бомбометання, Бондарєв похвалився і новим видом тренувальних мішеней для повітряної атаки росіян. Це, за його словами, будуть цілі, що «нагадують нафтопереробні комплекси» й колони автомобілів.

Головнокомандувач ПКС Росії анонсував також, що 30-31 травня та 3-4 червня на полігоні проведуть змагання пілотів «Авіадартс». Для того щоб кримчани змогли стати свідками бомбардувань та обстрілів, до полігону їх планують звозити автобусними спецрейсами з Феодосії.

Як повідомлялося раніше, в анексованому Криму проводяться навчання російської військової авіації та повітряно-десантних військ, які тренуються виявляти підводні човни умовного противника та проводять навчальну висадку десанту на полігоні Опук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-