Терористи під Горлівкою збили безпілотник ОБСЄ

Терористи під Горлівкою збили безпілотник ОБСЄ

Укрінформ
Біля Горлівки бойовики збили безпілотний літальний апарат місії ОБСЄ, який здійснював спостереження вздовж лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні, 27 травня 2016 року, близько 9:45 у повітряному просторі на південно-західній околиці Горлівки бойовики російсько-окупаційних військ завдали вогневого ураження по безпілотному літальному апарату Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, який здійснював спостереження з метою контролю режиму незастосування зброї вздовж лінії розмежування сторін", - йдеться у повідомленні.

Представники СММ ОБСЄ підтвердили втрату зв’язку з літальним апаратом. Водночас підрозділи сил АТО, які несуть службу в тому районі, бачили вибух у повітрі над територією, яку контролюють бойовики.

"Цей випадок є черговим підтвердженням того, що незаконні збройні формування й далі перешкоджають роботі міжнародних спостерігачів, на яких покладене завдання із врегулювання конфлікту на сході України. Адже перед тим, як розпочати роботу на тій чи іншій ділянці, представники ОБСЄ попереджають про це обидві сторони конфлікту. А належність самого БПЛА до СММ ОБСЄ легко розпізнається за конструкцією та нанесеними на нього розпізнавальними знаками", - наголосили в прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-