З Росії до бойовиків їде генерал-майор

З Росії до бойовиків їде генерал-майор

Укрінформ
В районі н.п. Алчевськ почалися батальйонні навчання т.н. "6 полку" бойовиків (дислокований у м.Стаханов), із відпрацюванням питання щодо подолання водних перешкод. План проведення занять підписаний і затверджений командуванням Південного військового округу ЗС РФ. Навчання в кілька етапів будуть проходити 30-35 днів.

Про це повідомив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

"Бойовиків зі складу 9-го полку російсько-терористичних військ (дислокований с. Козацьке Новоазовського району) російські інструктори готують до проведення бойових виходів на передній край з використанням пристроїв для безшумного ведення вогню (прилади безшумної та безполум'яної стрілянини)", - пише він.

Командири незаконних збройних формувань, що входять до складу т. н. 1-го і 2-го АК російсько-терористичних військ, отримали команду на проведення «розвідки боєм» на найбільш проблемних ділянках лінії розмежування для виявлення вогневих позицій сил АТО. Проведення розвідувальних заходів пов'язують з прибуттям російського радника з ГШ ЗС РФ у званні генерал-майора, якому доручено керувати військовою операцією бойовиків (подробиці операції з'ясовуються).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-