Під Новотроїцьким сили АТО відбили атаку противника

Під Новотроїцьким сили АТО відбили атаку противника

Укрінформ
Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують грубо порушувати Мінські домовленості. Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО і цивільні об'єкти із забороненої зброї.

Про це повідомив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують грубо порушувати Мінські домовленості, завдаючи вогневих ударів по позиціях сил АТО і цивільних об'єктах, використовуючи 120- та 82-міліметрові міномети, штатне озброєння бойових броньованих машин, гранатомети, великокаліберні кулемети і снайперські гвинтівки», - зазначає він.

До того ж, як зазначається, передові позиції сил АТО в районі н. п. Новотроїцьке, Березове були атаковані бойовиками з боку н.п.Докучаєвськ, Оленівка.

«Під прикриттям великокаліберних кулеметів, дві піхотні групи бойовиків вели обстріл опорних пунктів сил АТО з підствольних гранатометів. Вогонь у відповідь змусив терористів відступити», - вказує Тимчук.

В районі н.п. вдіївка з боку противника зафіксовано кілька нетривалих, але масованих мінометних нальотів. З боку дачних ділянок в районі «промзони» снайпери вели вогонь противника, з району Ясинуватського мосту був проведений обстріл зі штатного озброєння БМП-2.

В районі н.п. ар'їнка з боку ферми, конезаводу і терикону «Крокодил» опорні пункти ЗС України обстрілювалися з великокаліберних кулеметів і снайперських гвинтівок калібру 12,7 мм

Використання терористами заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів зафіксовано на Светлодарской дузі. За попередніми даними, пристрілювальний вогонь викнував новоприбулий на позиції підрозділ терористів.

В районі н.п.Широкине терористи, проникнувши у «сіру зону», обстрілювали позиції сил АТО зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-