У Харкові хлопець кинувся під потяг метро

У Харкові хлопець кинувся під потяг метро

Укрінформ
На станції метро "Історичний музей" молода людина кинувся під поїзд після сварки з дівчиною.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"Хлопець посварився з дівчиною і від нещасного кохання стрибнув на рейки. Електрику відключили, хлопця витягли. Рух поїздів фактично без затримки. Ромео переданий поліції", - розповів Сидоренко.

Як пояснили кореспонденту Укрінформу у відділі комунікацій поліцейського главку в Харківській області, "хлопець стрибнув на рейки перед приходом поїзда. Всі служби спрацювали оперативно, чоловік не постраждав. Йому загрожує адміністративна відповідальність за хуліганство", - додав у відділі.

18 травня, повідомляв раніше Укрінформ, суд відправив під арешт, тобто, в СІЗО, 34-річну харків'янку, яка вдень 11 травня на станції метро "23 Серпня" кинулася під потяг з двома дочками у віці 7 і 10 років. Завдяки екстреному гальмуванню, всі троє залишилися живі, їх дістали з-під другого вагона. Обидві дівчинки були госпіталізовані в шоковому стані. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Замах на вбивство".

Ювенальний прокурор і працівники соцслужби відвідали сім'ю і перевірили умови проживання дітей. Наразі діти залишилися з батьком.

17 травня на сесії Харківської міськради машиніст депо "Московське" Дмитро Воротніков нагороджений почесною грамотою міськради за вмілі дії в екстремальній ситуації, що дозволило врятувати людські життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-